loader
banner
Import en Export biedt veel kansen omdat de economie constant groeit en transportkosten steeds hoger worden is het daarom logisch om uit te kijken naar nieuwe mogelijkheden in het buitenland.

Import en Export vraagt veel van u en uw bedrijf, zowel strategisch als praktisch.
Vraag jezelf af wat ik mis? Wat heb ik nodig? Hoe vind ik bestaande leveranciers en hoe kan ik met hen in contact komen?

Ons Global Goods-team heeft ervaring met het verenigen van deze twee markten door vraag en aanbod, maar ook door cultuur, productgarantie en transparantie.
Ons team heeft specialisten in dienst die de cultuur van het land kennen maar ook heel goed en duidelijk kunnen communiceren in andere vreemde talen.
Als u de cultuur niet kent en de taal niet spreekt of begrijpt is elke poging om een buitenlandse markt te willen betreden praktisch onmogelijk.

Wij treden op als onafhankelijk adviesbureau maar ook als platform. Global Goods BV heeft Europese ervaring in import-export met bewezen resultaten.

Het onderscheidende karakter van Global Goods BV zit in de unieke combinatie van kennis over Import-Export, marketing, communicatie en sales.
Global Goods BV kan uw activiteiten in het buitenland modelleren. Wij bieden volledige begeleiding in alle fasen van het import-exportproces, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.

WORK WITH US

Meet The Best Team